Η Ανατομία Ενός Επιτυχημένου E-Shop
Αν αναρωτιέστε ποια είναι τα Βασικά Στοιχεία στησίματος ενός Επιτυχημένου E-Shop, στο VIDEO που ακολουθεί σας τα παρουσιάζουμε και τα αναλύουμε με τρόπο που θα σας βοηθήσει είτε να στήσετε μόνοι σας το E-Shop σας, είτε να καθοδηγήσετε αποτελεσματικά αυτούς που θα σας το στήσουν.
Αν πάλι θα προτιμούσατε να εκμεταλευτείτε την Ειδική Προσφορά μας για τις Φίλες και τους Φίλες του BLOG μας και τους TWIENDS μας, μπορείτε να μας στείλετε email στο admin@b-thebest.com με θέμα “E-SHOP Ειδική Προσφορά”.
Λίγα λόγια για την Προσφορά μας:
- Έρευνα και Κατοχύρωση Premium Domain Name : 200ευρώ
- Κατασκευή E-SHOP και παράδοσή του σε 7 Εργάσιμες Ημέρες : 1000ευρώ
- Επιμέλεια Καταχώρησης στα GOOGLE PLACES : 200ευρώ
- BONUS : Κατασκευή FACEBOOK-Store ΔΩΡΕΑΝ!
- BONUS : Δημιουργία Social Media Profiles (Twitter, Facebook Page, YouTube Channel, Linkedin) ΔΩΡΕΑΝ
Στη Διάθεσή σας,
Σοφία Σταυροπούλου
Related posts:
- Internet Marketing : Μονόδρομος Εξόδου από την Κρίση. Πριν ανοίξω τις “πόρτες” του Εκπαιδευτικού Προγράμματος SSOFIA-SUCCESS-CLUB με Μαθήματα...
Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Αφού διάβασα πρώτα τα copywriting και παρακολούθησα προσεκτικά τα
video ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ και θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην
διδακτική ομάδα σας!!!
Προσπαθώ να ασχοληθώ με το Internet Marketing από το 2008 αλλά τα Ελληνικά site δεν ασχολούνται επαρκώς ενώ τα ξένα site έχουν
υπερβολικό όγκο πληροφοριών με αποτέλεσμα να τα έχω κάνει στο μυαλό μου μπάχαλο.
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα ως προς το άμεσο χρονικό περιθώριο που
έχω να παρακολουθήσω τα μαθήματα.
Θα λείψω από τώρα μέχρι τα τέλη του Μαρτίου εκτός Ευρώπης για επαγγελματικό ταξίδι και θα έχουμε και διαφορά ώρας (5 ώρες) χωρίς να ξέρω ποιό θα είναι το προγραμμά μου.
Επειδή θα ήθελα να παρακολουθήσω τα μαθήματα υπάρχει κάποιός εναλλακτικός τρόπος π.χ.εγγραφή των μαθημάτων σε video ή κατι άλλο.Οικονομικά η προσφορά είναι πολύ καλή αλλά καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα.Ελπίζω να μη ζητάω πολλα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Σπύρος Γαστεράτος
Αγαπητέ Σπύρο,
σ’ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Εκτός από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ετοιμάζω και δυο άλλα επίπεδα Εκπαιδευσης, τα οποία είναι Personal Coaching για περιορισμένο αριθμό ατόμων και διοργάνωση Σεμιναρίων/WorkShops σε Αίθουσες Ξενοδοχείων. Για την ΠΡΕΜΙΕΡΑ του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, έχω αποφασίσει να επιλέξω την 30η Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή. Θα γίνει σχετική ανακοίνωση στη συγκεκριμένη σελίδα γι’αυτό κάνε την BOOKMARK. Λεπτομέρειες για τα άλλα δύο επίπεδα εκπαίδευσης, θα δημοσιευτούν σύντομα.
Στη διάθεσή σου
Σοφία Σταυροπούλου